fredag den 30. december 2011

SWEET DETAILS

Engelske mælkekander. De bliver nu bare brugt som ''pynt''.
Mit klaver. 
Fyrfadslys i gammelt marmeladeglas. Hygge.
Taske fra H&M købt for 5 Euro i Berlin. Synes den minder lidt om Alexander Wang's Brenda Bag?
Her nogle detaljer fra mit værelse. Nå, jeg må hellere få kigget lidt på lektierne, de laver jo ikke sig selv. Desværre.

6 kommentarer:

Friller sagde ...

Hej Annemette! :) Rigtigt fin blog du har! Kan godt lide din opstilling! Det der ville gøre din blog rigtigt fed, ville måske være billeder i en højere opløsning? Nogengange virker det som om dine billeder er taget med en mobil el. ? Nogengannge er dine billeder også super flotte, men det variere lidt. Det kunne også være fedt med nogle inspirationsbilleder osv. Det tror jeg ville fremme den :) Hav det godt!
Kisses.

Annemette Proesch sagde ...

Hej Friller/Freja :) Tusind tak, og jeg er super glad for dine råd. De er værdsat. Jeg tar' også en del af mine billeder med mobilen fordi det ofte er lidt nemmere, og fordi det kamera med en højere opløsning, er min fars. Men alt i alt, så er jeg rigtig glad for lidt feedback, har brug for det! Du må have et rigtig godt nytår, følg gerne min blog, så er du elsket :) Kisses.

Thit sagde ...

Hej Annemette :-)
Tak for kommentaren på Emma's & Min blog. Vidste heller ikke du havde en blog! Men følger dig self.! ;-) Håber du har det godt.
Knus Thit

ANNEMETTEANNEMETTE sagde ...

Hej Thit :) Jo tak, det har jeg så. Dejligt med endnu en fast læser ;) Håber også du har det godt i Køge. Godt nytår til dig. Kisses.

Emma S. Enderlein sagde ...

hej søde! Er helt vild med din blog, er selfølgelig blevet fast læser! Godt nytår! Kys <3

ANNEMETTEANNEMETTE sagde ...

Hej søde Emma :) Tak, jeg kan også rigtig godt li' din og Thits. Godt nytår til dig også :) Kisses.